It can never be to late

Dååååså. Då vare dags för mig att ta tag i det här och göra en låååång och dryg sammanfattning på hur vår helg i västerås var förra helgen! Yey! Det gillar ni! Ja, ja, ja!

Fredag:
Jag och erik brummade iväg runt 16.00 från rececentrum i norrköping där jag blev upplockad utav min karl. Vi satte oss i bilen och tutade och körde, mot västerås. Det tog sin lilla tid och vädret var piss, mörkt och snöblask ramlade ner från himlen hela vägen. Kul. Men vi kom fram till västerås tjugo över sex nånting på kvällen och tänkte hämta upp siss som skulle komma med tåget halv sju, värsta tajmingen ju, tänkte vi. Men näääe. Hennes tåg blev ju i sista minuten, försenat. Otippat. Vi väntade en stund... och så en stund till... tills vi gav upp och lämnade jennie åt sitt öde där borta i sala. Klockan sju nånting var vi nog hemma hos papi och siss hade inte ens lämnat sala stationen än. Trist. Värre blev det. Vi hann få besök utav kookie och kolla på idol innan hon tillsluuuuut kom innanför dörren. Vid nio nånting. Finally. Det blev mat och massa skratt och berättelser med idol i bakgrunden. Ååå fina älsklings lillan blev offer för två kameror. :P Sen när det var dags att se på utröstningen, DÅ satte vi oss i soffan med alla gottepåsar vi hade och njöt.

Bild 1 och 2. Lillan får inte vara i fred :P Bild 3. Papi ! Bild 4. Kookie och erik asflabbar.

Bild 5. Lillan dansar. Bild6. Siss, kookie och jag moffar. Bild 7. Ostbågar!! Bild 8. Hejdå.

Klicka på bilderna så blir dom hux flux större! Ja, allt de roliga har ju sitt slut också. Efter Idol vare dags att säga hejdå till kookie som åkte hem och vi gick nästan direkt och la oss vi med. Vi hade ju en big day coming!

Lördag f.m:
Vi vaknade. Åt en lång frukost. Och sen fick vi bråttom. Hinna med en buss som tog oss till stan där vi strosade runt efter slutfinishen på kookies present och lite julklappsshopping. Ja även till oss själva = systemet besöktes. Vi mötte upp kookie och jens också som kom ner strax efter att jens hade anlänt till västerås efter sin tågresa från karlshamn. Så ja, vi gick runt och strosade en stund tillsammans innan jag, erik och siss var tvugna att bege oss hemmåt för att äta och fixa iordning oss för kvällens partey! Men såhär såg det ut under förmiddagen:

Bild 1. Lillan offer för kameran igen! Bild 2. Ett mongo. Bild 3. Jag. Bild 4. Erik och jag på bussen.
 
Bild 5. Siss och jag i city. Bild2. Jens och kookie. Bild3. Lucia på systemet. Bild 4. Puss

Sådär! Det var alt för nu! Lördagskvällen får ett eget inlägg tillägnat sig! Inom en snar framtid.

Kommentarer
Postat av: kaka

voff

2008-12-18 @ 19:33:27
URL: http://kookies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0