inför födelsedagsfirandet

Vi närmar oss våran födelsedag och jag lät Jessica stå för att göra ett event på facebook för att kunna bjuda in våra nära och kära till våran hemkomst. Nu såhär i efterhand inser jag vem som kommer få stå för den biten nästa år :P

Jennie säger:

hah jaha, så jag blev gäst och inte admin?

tack

YESsica | säger:

haha men hur gjorde man så då?

Jennie säger:

du tar upp gästlistan så ser du vid mitt namn att man kan klicka på Make admin

YESsica | säger:

va glad att du blev bjuden

Jennie säger:

käften

Jennie säger:

GÖR MIG TILL ADMIN DÅÅÅÅÅ

YESsica | säger:

dona and done juuuu

done*

Jennie säger:

snygg bild

btw

!!

YESsica | säger:

du tänkte inte igenom ditt val när du lät mig göra eventet va? ;9

Jennie säger:

haha verkligen, hosthost

YESsica | säger:

;P

nu ska jag fortsätta packa upp här!

låt mig va

puss

Jennie säger:

jag ska plugga, låt mig vaaaa

puss

//Jennie


Familjens svarta får

Förra helgen bjöd på en hel del bravader, från min sida. Det brukar ju vara jag som får stå för den underhållningen av oss två. Min fredagskväll slutade med tre stygn i läppen, utan att gå in på allt för många detaljer så kan jag tipsa er få läsare att inte festa på tom mage när du har lågt blodtryck. Det slutar inte bra. Jessica var hem samma helg och ja, så fort hon fick nys om det så fick resten av familjen nys om det. :P

Jennie säger:

skvallerbytta

YESsica | säger:
det var ju helgens snackis!

Jennie säger:

haha

förstår det

svårt att lista ut vem som är familjens svarta får

YESsica | säger:

hmm.. ne

Jennie säger:

det kan mattis göra med lilltån

och den är liten

YESsica | säger:
Haha

Jaaa, och det var såhär man kom hem från sjukan på lördagsförmiddagen. Fräsch, pigg och hel. Bilden är klickbar för er icke-känsliga läsare.

//Jennie


Tvillingarna ska tatueras!

Det började med en halsbandskedja som fick mig att börja fundera på att faktiskt skaffa en tatuering, som sen utvecklades till en idé om att skriva Vi mot världen och självklart syfta på syrran och mig. Och syrran hon blev, som ni kan se i kommentarsfältet i det länkade inlägget, helt lyrisk :P Efter lite prat har vi då bestämt: Vi ska tatuera in texten på hindiska båda två och vi ska göra det samtidigt :) 

Jag ska ha den i nacken och ner mot ryggen medans jennie ska ha den på ena underarmen. Högerarmen hoppas jag, så kan de samtidigt symbolisera att jag är hennes högra arm ;D haha. Vilka idéer som kommer fram nu. Hur som haver. Vi siktar på att gadda oss i april/maj nångång! =) För jennie är ju detta lite av en piece of cake då hon liksom been there, done that, med sina redan tre existerande tatueringar. Även om underarmen sägs göra fruktansvärt ont så vet hon ju hur det funkar. Jag därmot. Jag har aldrig ens tänkt tanken på att göra en tatuering, pga smärtan. Pga att jag är en liten chicken och trodde aldrig jag skulle våga. Såååå atteeeee. Jag är lite skraj, ja. Men fasiken vad snyggt det kommer bli! Och jäkligt, jäkligt kärleks -och betydelsefullt. Då blir det värt det. Det är ju hon och jag mot världen. Mot allt.

 
Sen om vi kommer ha texten: Vi mot världen, mot allt. Eller bara Vi mot världen visar sig beroende på hur stor den ska/kommer vara.

- mami och papi, please don´t kill us :P

/Jessica.

Vi rockade!

För att summera våran helg i Malmö så behöver jag bara säga; vi skrattade, vi söp, vi sov för lite, vi gick varandra på nerverna, vi kramades, vi dansade, vi drack lite mer, vi fnissade, vi gick dom andra på nerverna, vi gnällde, vi åt, vi myste och vi hade för jävla kul! Ja, vi rockade helt enkelt. Sådär som bara vi tvillingar kan.


Siss och Jag på KB i Malmö

//Jennie

RSS 2.0