I'm sending you a sms

Jag sitter på tåget till min siss i Norrköping. Bara för att vara på den säkra sidan så skickade jag ett sms för att påminna hon om att jag faktiskt kommer.

"Jag är framme fem i halv 9, kommer någon och möter mig och finns det käk?"

efter några minuter får jag som svar:

"haha ne du får gissa dig fram och tigga mat av nån luffare tycker jag. Learn the hard way liksom".

Jag svarade kort och gott: "okej" för jag var inte alls förvånad över hennes ironiska svar. Det är inte ofta man faktiskt får ett normalt svar från syrran. Så är det någon luffare ute i Norrköping, ställ dig vid stationen så ses vi där.


//Jennie

Jeni testar

har man tråkigt på msn så får man roa sig med ett litet enkelt test. Jag snackar med fyra killar på msn. Jag säger samma sak till alla fyra och får olika svar från alla.

Jennie säger: "Jag har ont i min rygg"

Pontus säger: Gör något åt det då?
Manne säger: Jag med
Raugor säger: Naw, stackare. Hade kunnat masserat om det hade varit på tisdag
Erik keding säger: Jag med, faktiskt.

Här har vi alltså Pontus som tar tag i saken, Manne som kör på medlidande, Roger som visar medkänsla och omtänksamhet och Erik som vill vara med i gänget och också ha ont. Haha. Lite kul var det. Erkänn.

//Jennie


Möglig eller inte, det är frågan

Jag frågade Jessica om min leverpastej som stått i kylen en vecka är ätbar. Såhär löser vi sånna matproblem.

YESsica | säger:

Hm, jag skulle nog inte ätit den. Men googla vettja. Eller lukta, och smaka lite

YESsica | säger:

eller kolla om den ser mysko ut

Jennie säger:

jag har ätit en macka redan

YESsica | säger:

okej varför frågar du då?

Jennie säger:

den ser inte så mysko ut

YESsica | säger:

okej

Jennie säger:

bara kolla läget

YESsica | säger:

okej

Jennie säger:

den smakar inte konstigt

YESsica | säger:

haha okej

Jennie säger:

har för mig att det är rätt lång hållbarhets tid

Jennie säger:

men inte säker

YESsica | säger:

leverpastej är jag dålig på

Så är det någon av våra få läsare som har koll på leverpastej eller kommer jag bli matförgiftad lagom till nyårsafton?

//Jennie


Julen är slut

Jag och siss skiljde våra vägar mitt på dagen den 25:e, efter att ha fikat med ett glatt gäng på tågstationen =) Hon hoppade på tåget till sundsvall och jag hoppade på tåget mot västerås igen. Vi är nog ganska överens om att det här kan ha varit en av de bästa jularna hittills. Så mycket  vi har njutit över att få tillbringa tiden med familjen. Papi, farmor, barbro och carina i tisdags. Mami, boa, erik, erika och mormor (!) i onsdags och så fick jag också fira jul med systrarna och alla barnen i fredags. Underbart =) Julklapparna är vi också nöjda över, jag fick bland annat äntligen en hårfön, volym matser och en symaskin! Jennies mest älskvärda present var nog skivan för enskilda firmor. =) Men nej, jag tänkte faktiskt inte skriva så mycket mer utan bara visa bilder från våra julfirande =)

Papi och farmor vid matbordet den 23:e dec.


Farmor fick en tavla med nya kort på oss =)


Man såg inte sådär jättemycket av jennies ansikte trots allt... :P 24e december i stockholm


Kalle Anka kom i år igen!


Erik, erika och jennie slökollar på kalle ankas jul!


Maaaaat hemma hos mami i stockholm 24:e. Vi åt tills vi rullade fram. Missan uppe i vänstra hörnet bakom blomman ser sugen ut :P


Vi fikade med maria och hennes pojkvän innan vi begav oss på varsitt tåg den 25:e


Amanda och marias syster var också med =) Trevligt var det!

Så skiljdes ju våra vägar åt sen som sagt. Och då avslutas även detta inlägg. Men, vi gör det med bravur! Det är jennie som står för underhållningen då hon sjunger låten "my grown up christmas list" för oss! Titta och njut!

/Jessica

Skål på er!!!!!!

Jag och twin har haft en riktigt trevlig julafton och ännu är den inte över. Maten ligger i magen, paketen har öppnats, några glas vin har slinkit ner i strupen och närmast ska det bli mandeln i risalamantan. The winner takes it all!
Foto: Jennie
//////////Jennie

Sluta härmas

Igår firade jag och siss jul hemma hos papi i västerås. Och när vi satt som bäst och samtalade runt bordet allihopa efter maten hör jag jennie säga med en liten förvånad röst: "öhh jessica, vi sitter likadant". Varpå jag kollade på hennes armar i kors och dinglande ben under bordet, precis som jag satt! Och vi hade också lika arm över den andra, haha. Här är man inte tvillingar för inget. Självklart var vi tvugna att föreviga detta på ett kort!

Sluta härmas siss, jag satt såhär först!

/Jessica

Haha

Det är ju nästan så att man blir lite less när man ser våra resor som Jessica staplat upp svart på vitt :P Men jaaaa, bara gilla läget. Så gåre när man har familjen utspritt över Sverige. Dock glömde hon nämna att bröllopet jag ska fota kommer gå av stapeln i Härnösand så det blir ju en tripp dit över dagen den 27:e och så hem till Sundsvall igen på kvällen. Härligt det!


//Jennie

Vi gillar tåg (?)

Ja, man får gärna börja undra om vi trots allt har någon hemlig kärlek för tåg. Jag och siss. För den här julen åker vi tåg som aldrig förr! Jäklar. Vi kan lika gärna ta med oss julgranen och knäcken på tåget för ja, när man tänker på hur vi ska fara och flyga under en två veckors tid tror man ju att vi firar julen på tåget. Se själva:

Ni förstår va? Om inte så kommer det en fin liten detaljbeskrivning här nedanför.
(tillägg att vi båda två helgen 12-14/12 åkte till västerås. Jag med bil dock men siss med sitt älskade tåg)

Jennie är vinröd =Siss satte sig på tåget från sundsvall mot västerås lördag 22/12. Den 23:e firar vi jul med papi, barbo, carina och farmor. På kvällen sätter vi oss på ett tåg mot sthlm för att fira julen med mami den 24:e. Den 25:e sätter sig siss på tåget ända upp till sundvall igen för att fira juldagen där och fota lite bröllop. Men, den 30/12 hoppar hon på tåget IGEN. Till fina norrköping för att fira nyår med oss! När vi sen blir av med henne vet jag inte riktigt. Men tillbaka till sundsvall ska hon igen i alla fall, såsmåningom.

Jessica är grön
= Idag efter jobbet den 22/12 springer jag till pendeln i linköping som ska ta mig till norrköping för att där vänta in mitt tåg till västerås. Även jag hade tänkt vara med och fira jul med papi och dom imorgon innan jag och siss hoppar på tåget där på kvällen 23/12 för att åka till sthlm. Men, den 25:e åker jag tillbaka till västerås lite rebelliskt sådär för att fira juldagen med kookie och alla andra vänner! Där är jag sen sambo med kookie fram till den 28:e då jag åker hem till linköping igen. Sen får jag jobba två dagar innan jag åker till Norrköping 30/12 för att möta upp siss och bosätta oss hemma hos erik och vänta in karlshamnsgrabbarna och kookie för att fira nyår! Yey! Sen ska jag ju hem till linköping också så småningom men stannar väl i norrköping så länge jag får för erik innan jag börjar jobba igen 7/1-09.

Så, med andra ord - vi ses på tåget!
/Jessica

last saturday

Här stressar vi inte i onödan heller. En vecka har gått sen vi partajade loss hemma hos kookie för att fira hennes 22års dag. Jennie sitter återigen på tåget mot västmanland i detta nu och då är det väl lägligt att vi drar upp hur det egentligen gick till när kookie skulle fira sin 22års dag! Jaaaaaa.

När vi hade kommit hem från stan stod maten så gott som klar och väntade på oss, jennie hann dock ta en dusch och ta på sig festkläderna innan vi började äta. Så satt vi där runt bordet och åt vegetarisk paj. GOTT! Tiden rann fort förbi och det blev plötsligt bråttom för mig och erik som ännu inte hade duschat. Vi fick studsa in i duschen med världens fart! Väl nytvättad och fräsch dök vi i våra festkläder som redan var noga utvalda. Men, väl framför spegeln tog det lite tid för mig. Fast jag var mindre sminkad än vad jag brukar. Jag vet inte hur det fick till men när jag fortfarande stod framför spegeln var både jennie och erik färdiga för fest och fick vänta på mig.

Bild 1-3 Jag framför spegeln. Tuperar, kollar att alla hårstrån ligger rätt. Bild 4. Siss redan färdig

När jag väl var färdig så var det ju byte av nagellack och kookies present som skulle fixas, och under hela tiden när min stressnivå blev högre så ringde dessutom mobilen. Förbannade teknik. :P Och vart man än vände sig fanns det minst en blixt i ögonen på mig. Ja, siss och erik förderv tiden på många sätt. Mest med kameran =

Bild 1. Nagellacksbyte Bild2. Fixar presenten Bild3. Blixten från siss kamera Bild4. Lillan blev också offer för kameran

Tillsluuuuut kom vi fram till kookie där suragänget redan hade anlänt och kiwi mötte vid i trapphuset :P Vi slog oss genast ner vid bordet och tog lite bål. Kookies present gömde vi inne i sovrummet då flera skulle skriva på det under kvällens gång. Det slutade med att hon öppnade den dagen efter men rykten säger att hon blev kanonnöjd =) Och det hoppas jag! Annars jävlar ;D Vi hade samlat ihop ett presentkort på Sj så att hon kunde åka till sin jeeeeens nere i Karlshamn. Aaaaw, så gulligt va :P Festen var riktigt, riktigt lyckad! Vad jag vet hade alla kul. Vissa drog ut på krogen vid tolv eller så, men vi stannade ett tag innan vi tog taxi hem till papi som satt uppe och väntade på oss. Gulliga papi =) Så stupade vi i säng ganska snabbt efter det. Jag låter härmed bilderna från festen tala för sig själva! Klicka för att göra dom större, puckon! :P

Jaa fler bilder finns, meeen. Somliga är barnförbjudna också :P
Men som ni kanske ser var det en klockren kväll =) Tack kookie! Igen å igen å igen åååååå igen!  Och erik överlevde hela helgen och kom bra överens med mina kompisar också vilket jag blev väldigt glad över! :D Såg knappt honom alls överhuvudtaget på kvällen :P För att överdriva något. Lyckat, lyckat!

Me and siss tackar och bockar kookie och alla vänner som kom! Ni är bääääst. Och kortet har jag snott från hurtisen ;D

Ikväll är det parkväll för mig och erik som ska till John och Carolin på mat och andra trevligheter =) Jennie har jag hört ska ut och röjja i stan, västerås. Må gudarna vara med henne :P haha. På måndagkväll kommer jag också till västerås! Må gudarna då vara med västerås ;D moha-ha-ha.

/Jessica

It can never be to late

Dååååså. Då vare dags för mig att ta tag i det här och göra en låååång och dryg sammanfattning på hur vår helg i västerås var förra helgen! Yey! Det gillar ni! Ja, ja, ja!

Fredag:
Jag och erik brummade iväg runt 16.00 från rececentrum i norrköping där jag blev upplockad utav min karl. Vi satte oss i bilen och tutade och körde, mot västerås. Det tog sin lilla tid och vädret var piss, mörkt och snöblask ramlade ner från himlen hela vägen. Kul. Men vi kom fram till västerås tjugo över sex nånting på kvällen och tänkte hämta upp siss som skulle komma med tåget halv sju, värsta tajmingen ju, tänkte vi. Men näääe. Hennes tåg blev ju i sista minuten, försenat. Otippat. Vi väntade en stund... och så en stund till... tills vi gav upp och lämnade jennie åt sitt öde där borta i sala. Klockan sju nånting var vi nog hemma hos papi och siss hade inte ens lämnat sala stationen än. Trist. Värre blev det. Vi hann få besök utav kookie och kolla på idol innan hon tillsluuuuut kom innanför dörren. Vid nio nånting. Finally. Det blev mat och massa skratt och berättelser med idol i bakgrunden. Ååå fina älsklings lillan blev offer för två kameror. :P Sen när det var dags att se på utröstningen, DÅ satte vi oss i soffan med alla gottepåsar vi hade och njöt.

Bild 1 och 2. Lillan får inte vara i fred :P Bild 3. Papi ! Bild 4. Kookie och erik asflabbar.

Bild 5. Lillan dansar. Bild6. Siss, kookie och jag moffar. Bild 7. Ostbågar!! Bild 8. Hejdå.

Klicka på bilderna så blir dom hux flux större! Ja, allt de roliga har ju sitt slut också. Efter Idol vare dags att säga hejdå till kookie som åkte hem och vi gick nästan direkt och la oss vi med. Vi hade ju en big day coming!

Lördag f.m:
Vi vaknade. Åt en lång frukost. Och sen fick vi bråttom. Hinna med en buss som tog oss till stan där vi strosade runt efter slutfinishen på kookies present och lite julklappsshopping. Ja även till oss själva = systemet besöktes. Vi mötte upp kookie och jens också som kom ner strax efter att jens hade anlänt till västerås efter sin tågresa från karlshamn. Så ja, vi gick runt och strosade en stund tillsammans innan jag, erik och siss var tvugna att bege oss hemmåt för att äta och fixa iordning oss för kvällens partey! Men såhär såg det ut under förmiddagen:

Bild 1. Lillan offer för kameran igen! Bild 2. Ett mongo. Bild 3. Jag. Bild 4. Erik och jag på bussen.
 
Bild 5. Siss och jag i city. Bild2. Jens och kookie. Bild3. Lucia på systemet. Bild 4. Puss

Sådär! Det var alt för nu! Lördagskvällen får ett eget inlägg tillägnat sig! Inom en snar framtid.

Bara en ren bekräftelse

Jennie säger:

jag sitter och äter flingor, bara flingor

Jennie säger:

är man fattig då eller?

YESsica | säger:

hahahahahhahahaha

YESsica | säger:

svar: ja

Jennie säger:

okej, skulle bara kolla

YESsica | säger:

fast mitt kylskåp är också rätt tomt

Jennie säger:

skönt de

Jennie säger:

emanuel kommer sen så vi ska åka och handla

Jennie säger:

kan nog skrapa ihop till en fil iaf

YESsica | säger:

aha, mami skrattade åt mig när hon öppnade kylskåpet

Jennie säger:

hahaha


Då var det klart, tvillingarna johansson ska gifta sig rika. Någon frivillig tät kille?

//Jennie


Tvillingarna i hemstaden

Helgen var lika trevlig och rolig som den alltid brukar vara när vi besöker familj och vänner där hemma i västmanland. Vi mår bra där helt enkelt. Visst syns det? :) Jessica vill också skriva om helgen antar jag. Så hon får ta festligheterna, jag visar bara bilden som jag tycker blev som fin på oss :)


Foto: Siss pojkvän Erik
På bild: Tvillingarna Johansson såklaaaaart :D


//Jennie


Godnatt syster

Jessica ska gå och sova, ibland är hon riktigt seg och ibland snackar vi bara gojja som drar ut på tiden. Vad som hände här vet jag inte riktigt, men till slut gick hon och sov i alla fall :P Jag ska göra detsamma. Imorgon får jag träffa min tvilling igen! woooohoo!

YESsica | Västerås i helgen! säger:

jag sover

Jennie säger:

sov då

Jennie säger:

för faaaen

YESsica | Västerås i helgen! säger:

säger ju att jag sover...

Jennie säger:

jaha

Jennie säger:

du

Jennie säger:

du pratar i sömnen

Jennie säger:

så du vet

Jennie säger:

håll käften jag försöker sova

YESsica | Västerås i helgen! säger:

göru ju inte

Jennie säger:

kunde gjort

YESsica | Västerås i helgen! säger:

du ljuger

Jennie säger:

du ljuger

Jennie säger:

du ska sova

Jennie säger:

sov

YESsica | Västerås i helgen! säger:

ameeeen såhär äre va

Jennie säger:

SOOOOOV

YESsica | Västerås i helgen! säger:

jag håller på och stänger ner alla fönster

YESsica | Västerås i helgen! säger:

och det är så jävla seeegt va

Jennie säger:

stick!

Jennie säger:

gå och snarka

YESsica | Västerås i helgen! säger:

så jag väntar på det

YESsica | Västerås i helgen! säger:

jobbajobbajoooooba dator

YESsica | Västerås i helgen! säger:

men du hör ju inte

YESsica | Västerås i helgen! säger:

det är ju datorns fel!

Jennie säger:

du lyssnar ju inte

Jennie säger:

SOV

YESsica | Västerås i helgen! säger:

snark

Jennie säger:

fint, nu har jag något att skriva om i våran blogg

YESsica | Västerås i helgen! säger:

jag visste det

YESsica | Västerås i helgen! säger:

nu går jag

YESsica | Västerås i helgen! säger:

puss

Jennie säger:

puss


//Jennie


Geuss what...

Både jag och jennie längtar väldigt mycket till den här helgen som snart kommer. Vi ses nämligen då! Och då är det i våra hemmatrakter! Yey! Vi åker från var sitt håll till västerås på fredag och självklart blir det fest! Det är alltid fest, när vi kommer hem! Men nu är det inte vilken fest som helst, nej. Nu är det kookie som ska ha sitt födelsedagskalas! WEY. Kommer bli röjj, röjj! Fest på markörgatan kan bara sluta, HUR BRA SOM HELST! Vi har många fina festminnen därifrån ;D Full fart!

Samtliga bilder från olika fester på markörgatan! Kookie är huvudpersonen!  VOFF!

Och ja just det. Min erik följer med också! Ska bli vääääldigt roligt då han får träffa alla galna vänner på en och samma gång ;D Och så ska vi bo hos Papi hela helgen. Hihi, Jag är nog mer nervös är vad erik är! :P

/Jessica 


uppdatering; I'm still here

Ja, jag måste ju såklart berätta att jag gick på den där förfesten (inlägget nedan) jag kastade mig ut bland krokodilerna och jag hade riktigt kul :D Alla var jätte trevliga och roliga framför allt! Så livet är fullt av risker som man tar, men tar man dom inte så får man aldrig veta vad som hade hänt annars.

I got a brand new attitude that I'm gonna wear tonight

//risktagaren Jennie

Ruttna eller ätas?

Jag har inte direkt många vänner i Sundsvall, visst känner jag klassen och så har jag såklart Emanuel, men inga som jag direkt umgås med på fritiden och Emanuel har väl andra att umgås med också :P Så nu vill jag skaffa nya vänner. Jag och Jessica diskuterar huruvida jag ska på en förfest ikväll eller inte med helt främmande människor (varav en jag pratat mycket med under dagen idag)

YESsica | säger:

du vill väl inte bara slänga dig ut i krokodilvattnet heller?

Jennie säger:

varför inte?

Jennie säger:

haha

YESsica | säger:

Då bliru ju uppäten!!!

Jennie säger:

men vafan, uppäten eller ruttnar i lägenheten?

YESsica | säger:

jag röstar för ruttna

Jennie säger:

hahaha

Jennie säger:

tack


//Jennie


Det är utsidan som räknas

Jennie säger:

men dom ska vara roliga

Jennie säger:

det är de viktigaste, efter utseendet

YESsica | säger:

HAHA

Jennie säger:

jaaa, jag är kräsen

visst visst, det sägs att det är insidan som räknas, men vafan. Jag vill ha en snygg kille också och det står jag för :P

//Jennie


Jessica bryter traditionen

Tidigare under en msn konversation med min syster frågar jag vad hon ska göra ikväll och svaret är självklart: "Kolla på csi" Jaaa såklart. Och jag räknar ju med att vi ska ha våran diskussion sen efter programmet. Så jag skriver i pausen om ett tänkbart ämne. Den nya psykiatrien som kommit dit och ska hjälpa medarbetarna med Warricks död. Jag får ignet svar och tänker att hon är för lat för att lämna soffan. När programmet är slut så ger jag en till vink på vad vi kan snacka om. Slutet. Men sen får jag svar: "Jag somnade, ska sova nu, puss"

Vafan???

Jag blev förvånad, besviken och lite ledsen. Vem ska jag nu prata om kvällens avsnitt med? Jessica... du kan väl kolla på reprisen i helgen så kan vi ta det då? Det gills också. Vi måste ju hålla traditionen vid liv!


///Jennie


RSS 2.0