Snart bär det av hem igen

Jag har knappt packat upp förrän jag ska åka igen. Imorgon tar jag tåget tillbaka till västerås för att spendera hela veckan med familjen och vännerna där. Det blir bra. Som alltid. Jag trivs ju där =) Ska bo hos kookie igen från sön-ons och sen kommer papi hem från dalarna så då ska jag bo hos honom resten av veckan =) Och Jennie kommer också hem på fredag och bor där så vi kommer ses mycket =) Yey. Veckan kommer fyllas av familjen, vänner och partyn. Vem ser inte fram emot det? :D

Det jobbigaste är ju att packa. Att ta med sig rätta klädval och skor för hela veckan. Och det är lika bra att börja på en gång, imorgon hinner jag inte så... wish me luck.

Ses snart igen västeråsare/hallstingar! :D

/Jessica

Shoppinggalna tvillingar

Idag är det löning! Kan väl få ha missat? ;D Stan blir fullpackad med shoppinggalna människor, och jag var inte sämre. Sprang runt idag och letade efter röda rea-lappar. Hittade ett par fina :D Kläder, smycken och skor fick följa med hem. Och jag är kanon nöjd med inköpen =) Meddan jag är galen efter kläder och accesoarer så fick jag den här kommentaren på min blogg från siss:

"Postat av: siss

Jag ska också shoppa lite.. kameraprylar :P"

Så lika, men ändå så olika är vi :D Och jag måste väl erkänna. Hon är den av oss som åtminstonde handlar vettiga prylar. Även fast jag tycker mina är vettiga och behövande så, ja. Vi prioriterar väldigt annorlunda ! haha. Kläder Vs Kameraprylar :P

/Jessica


Snart dags att åka hem igen

Här sitter vi vid varsin dator hos kookie. =) Sociala som vi är :P Haha. Har kollat på bilder från igår och försökt vakna till lite framför tvn. Igår blev det qvarn med kookie och kiwi. Vi var här innan och hade hur kul som helst! =) Full fart! Träffade såklart en del kompisar där borta också så det var också roligt att dansa och tjoa runt med dom =) Idag åker vi hem till vårt igen. Mitt tåg går halv fyra och jennie åker en halvtimme senare tror jag. Så vi ska väl bara sitta här och ta det lugnt och packa ihop allt. Tack för denna gång hallstingar/västeråsare! 

Jag och siss.


F.v: Kookie, jennie, jag och kiwi.

same, same but different

Tvillingar när vi är som bäst; på fest. Vi är lika i ansiktet men har helt olika stilar vad gäller kläder och smink. Jessica är söt och somrig, jag är lite mer hård och rockig. Men snyggast på festen är vi ändå! Ikväll är det risk för fest igen :)


Foto: Kookie

//Jennie

Ikväll är det vi mot världen igen

Jag sitter här hos kookie i västerås och laddar inför kvällen! Jennie är nog framme hos vår storesyster vid det här laget, tror jag. Ikväll ska vi fira midsommar ihop på första gången sen jag flyttade säkert. 3 år sen. Det ska bli så kul! Det blir hos pess och monkey och det kommer säkert bli alla tiders! :D

siss och jag vid 17års åldern då det var vi mot världen vareviga dag, bokstavligen talat. Så är det självklart fortfarande, teoretiskt. Det försvinner aldrig, trots att vi nu bor flera mil ifrån varandra.

Tvillingarna firar midsommar hem-hemma!

Jaaaaaa, vi kommer hem! Till alla våra vänners och stora familjs lycka, eller hur ? ;P haha. Hur som helst. Jag åker på torsdag, mot västerås. Och ska bo hos kookie igen =) Så som det är planerat just nu i alla fall. Siss ringde och skällde typ ut mig igår om varför jag inte bodde hos papi och barbro den här gången, men jag har fått för mig att dom skulle åka bort. Men men.. kanske går att ändra då, då jag kommer bo hos kookie v.27 också. Hon kanske tröttnar på mig som sambo hela tiden. ^^ Vi får se vad folket säger =) Jag vet inte när jennie åker hem, men antar att det blir torsdag eller fredag där med. Och vi åker ju hem för att såklart fira midsommar med dom vi älskar mest! Våra bästa vänner! Det enda problemet vi har nu, för tillfället, är att hallstafolket inte har varit något planerat-folk :P Så ingen vet någonting. haha, har visserligen inte pratat med allt för många heller men.. vart är festen? Vi får försöka styra upp det där. Men enligt vädret ska det bli fint väder, så jag röstar för lögarängen med ett partytält! Yes, bara någon kan skaffa tältet.. :P

Det viktigaste är i alla fall att hallsta och västerås åter igen får förbereda sig för en tvilling-invasion. Snart kommer vi! Och det blir sååååå kul! :D

/Jessica.

Vi gillar dill och gräslök.

Ja, vi är tvillingar. Tvillingar brukar gilla samma saker. Vår kärlek har länge varit dill och gräslökchips från OLW. Dom och dippen med samma smak är pricken över i:et i våra liv. Och ikväll, av en slump, sitter vi båda och äter dill och gäslök chips med dill och gräslök-dipp. Jennie skrev i min blogg när jag nämnde att det var så min söndagskväll såg ut. Och ja, vi tycker båda två att det är hysteriskt kul när vi gör något likadant samtidigt, utan att veta om det innan. =) Sen att det förmodligen inte bara är vi i hela sverige som sitter och snaskar på just dom chipsen ikväll bryr vi oss inte om. Vi ser det mer som vårat superstarka tvillingband! =)

/Jessica.

Kalas med ena tvillingen

Idag var jennie och mami på kalas i hallsta, hos amelia då christian fyller år. Jennie ringde och väckte mig när jag låg och halvsov och berättade att dom var på väg hem. Och jag blev så avis. Jag har världens hemlängtan nu även fast det bara är 2mån sen jag var hemma. Känns som en evighet, men mitten av april var det. Saknar systrarna, alla systerbarn, djuren, skratten och alla fanskap dom kan hitta på =) Saknar hela familjen och såklart, alla vännerna också. Så, jag orkar inte vänta längre. Jag har bestämt mig för att komma hem till midsommar och fira med dom jag älskar mest och också få chansen att säga hej då till någon som vi vetat bara varit en tidsfråga, men mest förträngt det faktum att hon kommer försvinna från oss. Som sagt, hemlängtan när den är som störst. Den är hos mig nu.

/Jessica.

okej, jag kan se vissa likheter

Oj vad jag tjatar om att jag inte är lik min tvilling på något vis. Men självklart är jag ju det på ett eller annat sätt. Konsigt vore det ju annars. Men vi är ju tvåäggs tvillingar så det är kanske därför vi är mer olika än lika? haha erhm, nu till saken.

Jag har ju varit i Danmark med mami och vi stannade som sagt (ett inlägg ner) hos Jessica på vägen. Det är så kul att se oavsett hur lång ifrån varandra vi är så tänker vi ändå lika.

Jag: "Jag har flottigt hår.
Jessica: Jag med
Jag: Jag har inte duschat på två dagar
Jessica: Inte jag heller!!!

Foto: Mami!!
redigering: Jennie
Modeller: Tvillingarna Johansson

Dom var här och förgyllde min dag

Mami och tvilling har nästan precis åkt härifrån. Dom tog en paus hos mig på sin hemresa från danmark/lund och det var sååå välkommet =) Dom var här även när dom åkte ner dit i fredags så nu har jag nog fått en tillräckligt stor dos som ska räcka tills nästa gång vi ses =) Jag bjöd på lite mackor och té i torsdags och dom hade med sig lite gott som melon också :D Idag fick dom nöja sig med mackor och oboy. Dom är lite kräsna dom där två med pålägg och sånt också. haha, jag äter ju inte kött längre och jennie gnällde över att det inte fanns någon skinka och att det bara fanns grönt te och att allt var ekologiskt. Hon frågade vad som hade hänt med hennes syster , haha. Ja, jag har väl blivit en vettig människa? ;D När vi var mindre åt vi jämt vitt bröd som vi rostade och det hade jag i frysen som blivit kvar sen jag och tjejerna hade toast med skagenröra här för ett tag sen. Så det fick siss äta upp och man märker ju verkligen att hon varit här när hon lämnar kvar spår från sig såsom brända avskurna kanter. haha =) Nej, vi gillar inte bränd mat, alls.

Min underbara tvilling och världens bästa mami när dom var på väg till danmark i fredags.


Jennie med hennes älskling, kameran. Och mami med sin älskling, koppen med kaffe i munnen bara för en halvtimme sen ungefär. Och jennies brända brödkant, som om vi flyttats 10 år bak i tiden. haha =)

Älskar er !

/Jessica.

hon är min siss

Jennie säger:

hej siss

Jennie säger:

sissipiss

YESsica | säger:

hej själv siss

Jennie säger:

hur mår du siss

YESsica | säger:

jag mår bra, mår du bra sis?

Jennie säger:

Jag mår bra siss

YESsica | säger:

vad bra siss

YESsica | säger:

när kommer ni imorn siss?

Jennie säger:

typ på kvällen siss

YESsica | säger:

vilken tid då typ siss

Jennie säger:

jag vet inte siss


Tänkte bara, för er som ännu inte riktigt fattat det där. sicastyle är alltså min siss.


Tvillingarnas superlånga helg

Ja, det har varit lite öde här hos oss den här långhelgen. Så vad har vi då pysslat med mån tro?

Jessica
Torsdag: Kommer hem från jobbet, möter upp jenny i vasaparken och solar några timmar, går till halvars och köper glass. Åker hem. Går till himpafältet och möter upp sabine och andré och hela norrköpings poståkeri där det spelas brännboll och dricks öl. Albin och tobbe dyker också upp och vi fyra går sen helt oväntat ut på krogen. Inte planerat för min del, men det blir skoj som sjutton! =)
Fredag: Solar, får besök av mami och twin :D:D Fikar med dom en stund, säger hejdå, hoppar in i duschen och åker sen till bine och andré på kvällen och spelar kort, käkar chips med dipp och har allsång på balkongen. Missar sista spårvagnen och får sova på deras soffa.
Lördag: Vaknar av att båda bines småkillar ropar och för liv, går upp och väcker bine och andré, åker hem, sover några timmar, solar, gör mig iordning för kvällen, åker till jennyh på inflyttningsfest, slutar med att vi går ur hugokön och går till max och käkar istället. Tar taxi hem, somnar.
Söndag: Tvättar, solar, dricker kaffe och äter fika med två av mina grannar =) , lagar mat, diskar, får besök av niklas som hjälper mig med min nya dator som jag köpt utav honom =) YEY. Äntligen! Ska lägga mig i soffan nu och kolla på filmen som går på trean.

Har haft en kalasbra långhelg :D

Jennie fyller i så fort hon ser det här.
Torsdag: Fotade Erikas student
Fredag: Åkte till danmark, hälsade på tvillingen lite snabbt sådär och drygade mig med henne. Snodde med mig lite kläder också. Hamnde hos mammas bror och sov kvar där
Lördag: Åker till mormor och ser på solnedgången
Söndag:Erhm, ja, vad gjorde jag då? jo, åkte till färnö och hälsade på mammas syster. badade i havet!!

/Jessica.

Team tvilling

Åh vad kul! Jennie är ju som ni kanske vet rätt duktig på det här med att fotografera, och jag. Ja, jag vill påstå att jag har rätt duktig koll på trender och modevärlden. Och nu har jennie börjat fotografera andra människor än familjen så jag tog ett litet snack med henne och erbjöd mig att hjälpa till. Som stylist. Och det var välkomnade =) Det ska bli så kul! Än så länge har vi bara pratat om det en gång, men ändå. =) Vi båda hjälps åt att förverkla våra drömmar genom att bara göra det vi älskar. I sommar blir det, nångång under min semester. Då åker jag till stockholm där jennie bosätter sig under sommaren så ska vi jobba tillsammans under fotograferingar :D Jag längtar! Att vi båda får vara med och skapa någonting, tillsammans. Att göra det med sin tvillingsyster, det kan nog inte bli bättre än så!

/Jessica.

upptagna tvillingar

Idag har vi båda mycket att göra på var sitt håll. Jessica har fullt upp med jobb och tenta, samtidigt som hon ska hinna handla också. Själv måste jag plugga, städa, handla, packa, damma, tömma matskåt och lämna tre flyttkartonger till bussgods. Svettigt värre. Men det är lite så vi jobbar, vi behöver stressen för att vara effektiva. Då jäklar blir saker gjorda!

//Jennie

Visste du att...

... jag har en otrolig hemsk spindelfobi? Ja, ni som känner oss vet att det förmodligen kommer bli min död. Jennie vet det också så jag kan inte annat än att tro att det är mig hon jävlas med när hon postar den här, den här OCH den här precis efter varandra! EUW. Jag måste skaffa mig en spindel-sensor som tjuter utifall hon har ett nytt spindelkort innan jag går in på hennes blogg hädanefter. Jaja, bilderna är fina. Hon är ett proffs, ja. Och jag är stolt. Men jag tål inte spindlarna, inte ens på kort nej. Dom kryper ju till och med på kortet! Med deras äckliga långa smala ben och feta kroppar. FY!

/Jessica.

Olägliga telefonsamtal

Jag är inne i någon slags "jennie-period" nu känner jag. Det var alldeles för länge sen vi sågs så jag har ringt min syster både i tid och otid de senaste veckorna. Jag nöjer mig inte med msn, nej. Jag ska ringa både sent på natten och tidigt på morgonen och väcka den stackars systern jag har. Och jag har ändå inte något speciellt att säga, vill bara prata. Ringde henne imorse och väckte henne igen, hon har tappat rösten. Så jag kände mig dubbelt så taskig över att först väcka henne och sen skulle hon behöva öppna munnen och försöka få fram några ord. Det var inte meningen. Fast den här gången blev hon inte lika sur som då jag ringde mitt i natten. Det enda dåliga med att ringa henne är att det är så dyrt. Hon har tre och jag har qomvic, fast jag kommer nog förmodligen att byta till tre inom en väldigt snar framtid. Passa på medans det där erbjudandet är. Hela familjen har ju tre nu, utom jag. Och pappa kanske? Och alla kompisar här har tre så ja, att ringa någon billigt i dagsläget är inte lätt. Vilket är typiskt, nu när jag är inne i telefonperioden och vill parta massa, massa.

/Jessica 


RSS 2.0