rock on

Tvillingarnas helg:

Jennie:
Fredag: Skolan, hemma
Lördag: Slöar, städar, sätter upp tavla, kikar curling, umgås med Emanuel
Söndag: Typ ööh slöar.

Jessica:
Fredag: lekte med kael, kikade på let´s dance
Lördag: Shopping under dagen i tornby, lugn kväll framför tvn eller med sällskap på annat håll.
Söndag: Förmodligen åka hem till norrköping och städa lägenheten, jag borde i alla fall. Men det är lätt hänt att jag stannar här och myser med Kael hela helgen.

Jag vet att Jessica inte ville att jag skulle lägga upp dessa bilder när ho nrockar loss i köket i hallsta. Men ja, vad ska jag säga, jag var tvungen. Dessutom syns det ju inte ens att det är hon.....erhm. sa jag för mycket nu? (Jessica tillägger: tja, jag får väl tacka för redigeringen i alla fall. :P)

image68
foto: Jennie

ops I did it again

Oj vad dålig jag blviit på att uppdatera. Men skit händer ju tydligen. Rätt så ofta nuförtiden också... hm.
På min födelsedag ska jag nog inte göra så mycket, vi har deadline i skolan så det känns ju skönt. Blir väl en avkopplande kväll med filten, en kopp té och tv:n. Helgen efter födelsedagen försöker jag styra upp lite fest/utgång med några från klassen och andra skönheter. Det går sådär. Men om alla kommer som jag tänkt så blir det klockrent.

Nu ska jag slänga mig i soffan igen.

och ja siss, jag kommer och dukar fram frukost på sängen åt dig, det är ju som sagt min tur....................DOH


//Jennie

Vi blir äldre!

Den 8e april nu hade vi tänkt att fylla 22 år. Faktiskt. Det kan vara svårt att tro, jo jag håller med, men även vi blir äldre med åren och precis som vinet -bättre, jo.

Vi har nästan bara fyllt år på helgen hittills, så festen har ju varit lätt, men i år ville någon att tisdagen skulle få offra sig. Så hur förbereder vi oss inför födelsedagen? Vad händer den 8e april i Sundsvall och Norrköping? Vi är ju inte helt vana vid att fira utan varandra då det bara har skett två ggr tror jag, så visst känns det tomt att behöva fira vår dag -själv. På annat håll. Däremot kommer vi såklart att fira tillsammans också, när vi åker till hallsta igen efter farmors födelsedag -hon fyller en vecka efter oss. Då blir de lite att vi tre firar ihop :0)

Jag har inga spikade planer för hur det ska firas här i norrköping ännu. Men jag har tänkt att bjuda över dom närmaste vännerna på lite födelsedagsfika i alla fall på stora dagen, såklart. Sen kan det hända att det följs av en utgång helgen som kommer där. Och så blir det säkert något dunder och brak väl i hallsta med vännerna där =) Så lite positivt är det ju, att ha flyttat från hemstaden -vi får fira dubbelt så mycket ;P

Vad har du för planer, siss? Kommer du kanske till norrköping tisdagmorgon med frukost på sängen? Det är väl din tur va?

Vad vi önskar oss? Kolla här och här!

/Jessica.

Ena tvillingen hemma.

Japps, jag kom hem till mitt norrköping igår. Tillsammans med mami och Kael, vi åkte bil hem med mami nämligen i det "härliga" vintervädret. En bil fick sladd och snurrade runt på vägbanan framför oss, men hon hamnade längs väggrenen åt motsatt färdriktning bara, så det var tur i oturen att inget värre hände med hon eller oss som kom efter. Där ser man vikten av att hålla avståndet!

Jennie är väl någonstans mitt emellan hallsta och sundsvall vid det här laget skulle jag tro. Men hon var kvar i huset i hallsta tills idag i alla fall. Helgen var bra, det är alltid skönt att komma hem -men det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Istället för att Kael skulle få träffa papi och farmor på en härlig påskmiddag och sedan en utgång med kompisarna efter det, blev vi liggandes kvar hemma för att jag fick feber. Så det var inte direkt kul. Fick träffa papi en snabbis i alla fall och jag fick mitt påskägg! :) Men farmor hann vi inte träffa alls :( Och inga kompisar fick han umgås med heller, Kael. Stackarn. Han kom ju lördagskväll och jag blev sjuk under natten mellan lördag och söndag - snacka om tajming!

Visst går de fler tåg till hallsta och alla där hemma, men det var ju lite surt eftersom det var sista helgen i huset på väldigt, väldigt länge i alla fall. Mamma flyttar till stockholm och har hyrt ut det till en annan familj. Så det kändes ju lite sorligt att lämna det -till och med klumpen i halsen kom när vi åkte iväg. Kommer kännas skumt att inte gå in där varje gång man går förbi, att se någon annan familj bo där. Vi som har gjort så mycket med de där huset, vart med om så mycket i de där huset. Men så länge det inte är sålt finns det ju hopp kvar om att någon i vår familj flyttar in dit igen. Annars ska jag tamefan ta saken i egna händer när jag blir äldre! Får bli att bo hos någon kompis, någon av storesystrarna, eller kanska papi i västerås nästa gång man kommer och hälsar på. Bara så att ni är förbereda inför det ;P

/Jessica.

tvillingarnas helg tillsammans

Igår var det hemmafest hos monkey och pess. Vi tog med rosévinet och hade trevligt hela kvällen. Jennie och emanuel gick hem tidigare än mig eftersom jag hade för kul för att gå när dom ville. Visserligen skulle vi upp tidigt imorse men det´var inga problem inte.  Jag var uppe och vaken för dom idag :) Vid frukosten bjöd Bro på sin specialitet -choklad, för sista gången i det här huset. Bro är en kompis som är så gott som en familjemedlem, mamma påminde honom att hon skulle flytta så att han inte skulle kunna komma inklampandes mitt i natten efter en krogrunda ;D haha. Det är sånt han har gjort, även om varken jag eller jennie var hemma. Mi casa es su casa bro :) 

Så direkt efter frukosten var det dags för badkalas i kolbäck för vår systerdotter som har fyllt år :) Självklart blev det tårta och kaffe också. Sen har vi vilat igen oss från gårdagen och sorterar ut ännu mer prylar ur huset.

Ikväll ska vi hämta min Kael och sen åka till vår storesyster och spela sällskaps spel. Det blir nog kanon det. Hittills har helgen varit hur bra som helst och den kommer nog bara bli bättre. :) Får verkligen ta vara på huset nu, när det är sista gången vi bor här. Skum känsla.

/Jessica.

mot hallsta!

Japp, ikväll är jag hemma i hallsta igen, med Emanuel tätt bakom mig! Jessica kommer som hon redan nämnt vara där långt före mig. Men jag, vad gör man när man bor 37 mil bort? :/ Huvudsaken är att vi kommer vara där tillsammans i alla fall och vi kommer ha roligt! :D

Jag tvivlar på att det blir bloggning under påsken. Men vem vet? Den som lever får se.
Packa de sista nu och sedan stoppa något i magen innan avfärd.

//Jennie

Hej hallsta!

Resväskan ligger fullproppad i hallen. Det sista (smink och tandborste typ) slänger jag ner imorgon. Jag kommer att åka från linköping direkt efter jobbet -mot hallstahammar! Så det blir att släpa på den där resväskan till jobbet imorgon bitti. Kul va? Tåget går 14.00 så om allt går bra möter jag mami på kolbäcks station kvart över fyra. Sen blir det en 4timmars väntan på siss, ja hon är ju lite efter. ha-ha. Halva helgen är redan inbokad men en festlucka har jag lämnat öppen i alla fall ! ;P

Ses imorgon hallsta!

/Jessica.

The final countdown!

Måndag, tisdag, onsdag ... TORSDAG!. På torsdag smäller det i hallsta - då kommer vi! Då får jag se min kära tvillingsyster igen! Vi har inte pratat så mycket på sista tiden känns de som (läs: de tre senaste dagarna) eftersom att jag var inspärrad i en lägenhet i linköping hela helgen utan mobilladdare. Men det gör inget, för vi kommer få tid att snacka ihjäl oss i fyra dagar ! Parta (hallå hallstabor! Vart är festen?), driva vännerna till vansinne med vår humor och busa med hela familjen! Vad skönt det kommer bli. Vad kul de kommer bli. Som vi tidigare har nämnt följer ju våra boys med hem också, men min kael kommer inte förrän på lördagen. Ja, han har ju också en familj som vill fira påsk med honom. Att det ska vara nödvändigt?

Snart torsdag. Snart.

/Jessica.


tvillingarnas helg

Vad har vi gjort i helgen? Tydligen har båda varit för upptagna med att uppdatera här i alla fall. Så vad har då varit viktigare än bloggen?

Jennie:
Fredag: Skola, fest hos en klasskompis på kvällen
Lördag: Bakis, bakis, umgicks med Zeema, jobbade
Söndag: Kollat på curling, tvätta, plugga.

Jessica:
Fredag: Sov en stund hos kael efter jobbet, bytte om, gick ut och åt på restaurang, hem och sova.
Lördag: Tränade, gick ut på en promenad, handlade, åt, kollade på  melodifestivalen med kaels kompisar, somnade.
Söndag: Hemtena hela dagen/kvällen. Tog en promenad i solen under en paus och tränade lite också. Och åt mat.

Fortsättning på tvillings inlägg.

Haha ja oj vad vi var linslusar när vi var små! Finns en hel hög med snygga bilder på oss från förr här hos mig också, fast inte på datorn. Det var ju då när vi var mindre som vi var mer lika varandra också. Man ser ändå vem som är vem på kort från när vi var i den där ålden, 9-10 år. Men när vi var små bäbisar har vi än idag svårt att komma överens om vem som är vem på korten ibland ;) Vi gick med olika färger på kläderna och olika armband runt handledarna ett bra tag innan mamma och pappa trodde att de kunde skilja oss åt. För visst har vi lurat dom flera gånger efter att armbanden åkte av :P Något som vi får höra än idag är hur jag glatt tog emot jennies medicin när hon hade tröttnat på den, utan att dom anade någonting haha. Kanske därför jag avskyr sånt idag.

/Jessica. 

modemedveten redan som liten

Åh, Anna fick mig att gå igenom gamla foton och minnas hur man såg ut förr. haha, Jag kan inte sluta le åt den här bilden som Jessica tog på mig, ja det finns ett på henne också ;) Men det hittade jag inte nu, får leta mer senare. För detta kan jag inte bara låta bli att lägga upp. Vad kan vi ha varit? Tio år? Minns du Jessica? :D

image67

skönt att man hade koll på modet redan som liten ;) haha

//Jennie

första gången i påsk

Nu under påskdagarna så ska jag hem till hallsta, Jessica ska också hem till hallsta. Men det bästa är nog ändå att Emanuel följer med och Jessicas Micke följer med. Så det blir första gången våra pojkvänner träffas :) Det låter inte som en stor grej, egentligen är det inte det heller. Men jag (vi) tycker det ska bli riktigt kul i alla fall :D

Vilken härlig påsk det kommer att bli

Min underbara pojkvän!
image65
foto: Jennie


image66
Jessica Notis: Eftersom att jag inte är fotograf har jag inte många enskilda kort på min Kael. Så ni får dras med mig på bilden också -den här gången! Tyckte ändå att det passade bra med ett kort från när Kael besökte Hallsta första gången. Hemma hos Hurtis innan power meet, och hurtis står bakom kameran ;)

//Jennie

allt för dig

när du gråter, gråter jag, när du skrattar, skrattar jag, när du är arg är jag arg. När du är lycklig är jag lycklig. Allt för dig. Alltid.
Vi ses väl till påsk?


//Jennie

Du är min hjälte siss.

"Du är min hjälte för du vågar vara rak,
du är min hjälte för du är precis så svag som jag."

Tack för att du finns där hela tiden, oavsett avståndet mellan oss. Tack för att du förstår mig. För att du är du och tack mamma och pappa - för att min tvillingsyster finns.

/Jessica.


I helgen

Jaha, vad händer hos tvillingar i helgen då? Nu har jag halva härligheten redan gott, men vafan, det gör inget.

Jennie:
Fredag: Skola, slöa, slöa och så slöade jag lite till
Lördag: Slöa, städa, slöa, jobba
Söndag: Emanuel kommer hem från östersund = MYS

Jessica:
Fredag
: Va i linköping med Kael, hade en liten sångstund, kollade på lets dance och åt glass
Lördag: Åkte till norrköping, tog en vända på stan, blir utgång med flickorna ikväll!
Söndag: Möjligtvis bakis och tvättar, städar och pluggar hela dagen.

jennies tänder

Japp jag ska minsann inte vara sämre jag! Slänger upp en bild på mitt bästa leende, efter alla tandläkarbesök så är man värd lite ego.

image64

//EgoJennie med fint leende.

Visste ni att....

.... Jennie knuffade omkull mig när vi var små så att jag slog i en framtand och den bara dog. Blev helsvart, bara sådör. Det var bara början på mina tandproblem. Efter de har jag dragit ut en massa tänder, borrat, opererats och haft alla möjliga tandställningar under alla år - fram tills nu. Nu har jag i alla fall raka tänder, en fin mun. Tack och lov, man kan ju inte direkt påstå att jag är ett fan av tandläkare - men det var värt allting, såhär i efterhand. Det är ju så man säger, vill man vara fin, får man lida pin.
image63
Tyvärr inte jag inte en bild på jennie med en leende mun på den här datorn, så hon får slänga upp en sån om hon vill - eftersom att även hon fick stå ut med tandställningen. Jag vet inte vem vi ska skylla på, Mum, Dad - någon som känner sig skyldig?

love or hate?

YESsica | säger:

fick världens gulligaste kommentar på bloggen nyss

Missjeni säger:

jasså? jag har blivit sågad två gånger på tio minuter av samma blogg

Det är bevisat. Antingen älskar man oss, eller så hatar man oss.


Allt har sitt pris.

Jag har en vild diskussion med min tvilling nu på msn. Jag har hittat på värsta bra grejjen för den här bloggen. tycker jag. Men hon låter sig inte övertalas, än. Här har jag alltså använt hjärnan och försökt hitta på något roligt , för en gångs skull. Och hon ratar det. Hm. Kanske ska prova med mutning? Typ choklad. Jag har ju en marabou liggandes i kylskåpet. Siss, du får min marabou om du går med på min idé.  

/Jessica.

Eko

Det ekar i den här bloggen just nu, jag vet inte varför. Eller jo, jag vet varför jag inte uppdaterad. Mest lathet och glömska men jag kan även skylla på att jag har haft långa dagar i skolan och inte varit direkt motiverad att sitta framför datorn, eller nej förlåt, bloggen. Eller nej det stämmer inte heller. Just den här bloggen har blivit utsatt för min trötthet. Jessica är bara rakt igenom lat. Inget snack om saken.
Men jag lovar härmed att uppdatera den bättre, i alla fall lite oftare. Jag ska försöka komma ihåg...

/Jennie

Tillbaka då allt är som vanligt igen

Helgen gick fort, jättefort. Kanske var mest för att halva gick åt att åka tåg, men ändå - vi hade så kul att tiden bara rann iväg. Och nu sitter vi här igen, på varsitt håll. Hon i skolan, jag på jobbet och allt är som vanligt. Nästan som om vi inte setts över huvudtaget. Det gick ju så fort. Och man är redan tillbaka i vardagen, som om ingenting har hänt. Fast det har de ju. Vi hade inte träffats sen Jul, det är lång tid utan sin tvillingsyster ska ni veta. Men ja, alltså. Helgen är över och vi lever i Sundsvall och Norrköping precis som vanligt igen. Och våra msn-konversationer är precis som vanliga igen. Helgen var super, den bästa på länge. Och inte glömmer vi den i första taget, nej. Men allt är lixom bara som vanligt igen. Hon där, jag här. Tråkigt, vanligt igen. Utan henne. Äsch. Ni förstår inte.

helgen med tvillingar

Kan inte bli annat än perfekt! Tack tvilling för att du förgyllde min helg. Nästa gång är det jag som kommer till Norrköping och hälsar på dig :) Jag kan inte beskriva helgne med något annat ord än perfekt. Nu har hon åkt hem igen och allt blir som vanligt. Men hon lämnade kvar minnen och en hel drös med galna kort, precis som det alltid är! Du och jag, vi mot världen!

image62

//Jennie

sega tvilling

Är vi lika?
Nja, alltså den frågan är så jäkla svår att svara på. Hon är brunett och jag är blond, jag har axellångt hår och hon har kort. Hon gillar mode och jag foto. Sen så tar hon mycket längre tid på sig att göra sig klar också, hon började nämligen långt före mig och är fortfarande inte klar. Här sitter jag och väntar.....  och väntar... och ja.... väntar.

Det vi har gemensamt är nog humorn, galenskapen och så är vi lite blåsta, eller ja, säger fel saker vid fel tillfälle, bjuder på oss själva helt enkelt. Sen har vi alltid jäkligt roligt tillsammans, det slår aldrig fel.

//Jennie

pst.... Jessica är fortfarande inte klar......


RSS 2.0