Today is the day

Angående förra inlägget här under. Siss och jag träffas tidigare än beräknat. Ja hon är faktiskt på väg hit i detta nu och jag tror inte att någon av oss har kommit särskilt långt i våran lilla vadslagning. Det är helt enkelt bara så förbannat svårt att motstå alla godsaker såsom chips, choklad och allt vad det är. Så det är väl bara att acceptera, i geuss, att vi är två par stora godisråttor med hull på magen.

/Jessica

bort med överflödet

Självförtroendet går som många säkert redan vet, efter hur man trivs med sig själv. Jag och min tvilling trivs med oss själva, men visst finns det saker som kan åtgärdas. Typ det överflödet vi har på magen. Ja, båda två lider av det. Den utbullande magen. Undra om det är all chips och choklad som är boven i dramat? Jag vill skylla på det iaf.

Så vi har bestämt att vi ska gå ner tre kilo (på magen, ja vi kan bestämma vart vikten ska försvinna) innan nästa gång vi ses igen. Vilket blir den 22:a augusti. Så ikväll måste jag alltså äta upp all chips och alla kakor som ligger och skriker efter mig. Bra början huh? ;)

Klara, färdiga, GÅÅÅÅÅÅ!!!


(Jag tänkte lägga upp en bild men då blir det väl uppror här i bloggen, så jag skippar det)

//Jennie

I en park förra veckan


Vi satt i en park med några vänner i onsdags förra veckan och solade, spelade kort, åt salta pinnar, bilar, vindruvor och annat smått och gott och pimplade vin. Kort och gott. Vi hade det gott. När hon var här i sthlm på besök.

/Jessica

RSS 2.0