En snabbis med henne

Ett snabbesök, alltså. Siss kom till Dalarö och vi hann ses en liten stund i torsdags för frukost på altanen och lite solning nere vid badplatsen. Det var sweeeet. Sen begav hon sig vidare med sin reskompis mot Metal Town där hon har tillbringat helgen. Själv laddar jag upp inför hultsfred! På tisdag nästa vecka bär det av! OCH tvilling kanske bestämmer sig för att hänga på dit också! WEHOOOOOOOOOOO

Jag och siss käkar frukost på altanen, we like! Det var liksom, ræüff!

/Jessica.

Det nya inneordet.

Vi tog en vända på stan idag. Lite minishopping och en fika. En viss Erik kom och umgicks lite också. Hur kul som helst har vi haft! Haha. Bland annat så kom vi på ett nytt ord - Ræüff.


Jennie och Erik.Och så jag som förklarar innebörden med: Ræüff. Hur logiskt som helst!

/Jessica

hon&jag i fyra dagar

Nu är vi båda två på Dalarö hos vår mami! Efter en utekväll i Västerås igår följde siss med hem till Dalarö idag och ska stanna här tills på torsdag! =) Vi får se vad vi hinner hitta på för bus här i sthlm innan dess, men nog blir det bus alltid! Hon och jag i fyra dagar, kan bara sluta på ett sätt.

Lite sega efter gårdagen åkte vi hem i våra mjukiskläder. Jag i rödrutiga pyjamasbyxor och svarta skor. Jennie i röda skor och svarta pyjamasbyxor. Vi är ju inte tvillingar för inget :P

/Jessica

Ser lösningar istället för problem

Det är därför vi är två stycken, för att när den ena har problem så ska den andra hitta lösningarna. Det är så det funkar.
siss har inte fått nå bra sömn inatt och humöret brukar ju tryta då. Därför rycker jag in.

YESsica | säger:

men jag vill väl ha lite medlidande istället för massa tummar upp.

Jennie säger:

ja det är synd om dig

gå och sov nu då?

YESsica | säger:

jag kan ju inte

Jennie säger:

lägg dig framför v:n med en filt

tv:n

YESsica | säger:

där sitter boa och mamma

Jennie säger:

lägg dig i mammas knä

YESsica | säger:

haha

mm.

som jag sa, lösningar :D


RSS 2.0